Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

MH Kuik uit Ruinen op 26-07-2021

geweldig

prima geholpen

Gemiddeld
10

Berthold uit Ruinen op 26-07-2021

Kwalitatief up to date bedrijf met persoonlijke aamdacht

Positief, meedenkers in autotechniek

Gemiddeld
10

Harold uit Scheemda op 21-07-2021

Duidelijk en goede service en afspraken

Gewoon goed

Gemiddeld
8

Sjoukje Dodde uit Slochteren op 21-07-2021

Super

Super geholpen en service

Gemiddeld
10

trijnie uit ruinen op 14-07-2021

goede service

vriendelijk personeel, je word heel snel geholpen bij een onverwachte storing

Gemiddeld
9

John IJzenbrandt uit Ruinen op 14-07-2021

Ik heb een uitstekende ervaring met Garage Henk Kelly

Ik wordt er altijd zeer vriendelijk geholpen en ze hebben gewoon een top service en goede kennis en verstand van alle auto merken .

Gemiddeld
9

Jans uit Weiteveen op 13-07-2021

goed en snel

zeer tevreden

Gemiddeld
8

Stef Heeling uit Meppel op 10-07-2021

Service zoals het hoort!

Uitstekende service, communicatie en afhandeling.

Gemiddeld
10

jan uit ansen op 07-07-2021

betrouwbaar bedrijf

betrouwbaar en duidelijk bedrijf

Gemiddeld
10

klaas.rook uit Ruinen op 05-07-2021

Prima

Vriendelijk, goede service en behulpzaam

Gemiddeld
8

Alfred uit Meppel op 05-07-2021

Goed werk geleverd

Tevreden en goed werk geleverd

Gemiddeld
8

R Muste uit Ruinen op 04-07-2021

Prima service

Uitstekende garage met oog voor wat de klant wil. Absolute aanrader.

Gemiddeld
10

Hennie uit Ruinen op 03-07-2021

Goed voor elkaar!!!

Goed overleg goede service!

Gemiddeld
10

Jenita uit Meppel op 02-07-2021

prima

Onze auto moest voor een apk en een kleine beurt. Was goed dit keer, en dat was ook wel eens prettig. We hebben al wat ongemakken gehad…dan bellen ze ons altijd om even te overleggen!

Gemiddeld
9

kees uit hoogeveen op 30-06-2021

Snel, vakkundig en vriendelijk.

Ik ben al een aantal jaren klant bij Kelly in Ruinen en altijd erg tevreden. Er wordt vakkundig en snel gewerkt en de prijzen zijn meer dan redelijk; wat wil je nog meer?

Gemiddeld
10

Dirk uit Gerard op 24-06-2021

Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd.

Geen problemen.

Gemiddeld
8

Bert uit Ruinen op 24-06-2021

Super service

Probleem met mijn erco vlak voor mijn vakantie direct aangepakt. De erco was de afgelopen dagen ook hard nodig en werkte uitstekend.

Gemiddeld
10

Willem uit Ruinen op 21-06-2021

Uitstekend

Woensdag een auto gekocht, 2 dagen afgeleverd met een Apk en een groot onderhoud beurt en airco service beurt. Vriendelijk personeel

Gemiddeld
8

Martijn Mulder uit de Wijk op 21-06-2021

Zeer goed onderhouden

Was zeer tevreden

Gemiddeld
9

Egbert Slagter uit Ruinen op 18-06-2021

Prima service

Top afgeleverd

Gemiddeld
10

Wouter smit uit Pesse op 17-06-2021

Goede ervaring

Service is top. Daar waar mogelijk hebben ze leenauto's ter beschikking. En extra diensten als auto wassen door de wasstraat. Wij hebben beide autos hier in onderhoud waarvan 1 gekocht bij dit bedrijf en zijn erg tevreden.

Gemiddeld
9

Mart uit Havelte op 15-06-2021

Geen maar, misschien…. Ze doen het gewoon!

Prima service… klantgericht

Gemiddeld
10

MV uit Echten op 15-06-2021

Top

Top

Gemiddeld
10

J.L. Smit uit Ruinen op 15-06-2021

goed

prima

Gemiddeld
8

Pieter uit Ruinen op 14-06-2021

Prima zonder poespas

Zijn klantvriendelijk, altijd een praatje, m.i. Vakkundig. Komen afspraken na. Aan te bevelen.

Gemiddeld
8