Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Luthson uit Hoogeveen op 11-06-2024

Fijne service

Vriendelijke mensen en fijne service, contact verliep snel.

Gemiddeld
9

meneer/mevrouw uit Ruinen op 10-06-2024

goede service

Goede service en leuke auto's Vriendelijke mensen

Gemiddeld
10

meneer Reijer uit Silver op 10-06-2024

Goede service, vriendelijk

Vriendelijk en welkom gevoel

Gemiddeld
10

Bianca uit Assen op 09-06-2024

Super

Vriendelijke mensen, goed geholpen en auto netjes afgeleverd!

Gemiddeld
10

Harmien uit Ruinen op 07-06-2024

Top bedrijf.

Goede service, goed bekwaam personeel! Alles netjes in overleg gegaan en goed geholpen.

Gemiddeld
10

Lisette uit Hooghalen op 06-06-2024

Klantvriendelijk en betrouwbaar .

Al een aantal jaar naar volle tevredenheid klant bij dit autobedrijf . Vriendelijkheid en service staan hier hoog in het vaandel.

Gemiddeld
10

meneer uit Ruinen op 02-06-2024

Prima service en zeer goed advies

Prima service en goed advies. Zelfs verzekering en kentekenplaat was geregeld

Gemiddeld
10

meneer Willem uit Ruinen op 01-06-2024

Snelle service

Ervaren monteurs

Gemiddeld
10

Ed Verhagen uit Ruinen op 27-05-2024

Goede service, vriendelijk personeel

APK verricht volgens afspraak.

Gemiddeld
10

Patrick uit Nieuw-Buinen op 25-05-2024

Uitstekend

Goed geholpen bij een auto uitzoeken waarbij uitstekende kennis van zaken is laten zien. Fijn om een verkoper aan te treffen die daadwerklijk over de details van de auto weet te vertellen. Daarnaast spoedig geholpen met het klaarmaken van de auto, dit werd zeer op prijs gesteld! Hartelijk bedankt voor de goeie service.

Gemiddeld
10

meneer/mevrouw uit Meppel op 23-05-2024

perfect!

Goed contact met mij gehouden. Ook keurig binnen de tijd klaar en goede afhandelingen van het telefoongesprek dat daarna nog volgde.

Gemiddeld
9

Klaas uit Hoogeveen op 20-05-2024

Prima service

Prima service

Gemiddeld
10

Bert uit Nunspeet op 19-05-2024

Prettig bedrijf goede communicatie

Goede service en prettig contact.

Gemiddeld
9

Wil uit Ruinen op 17-05-2024

geweldig

Zoals vele jaren is mijn ervaring geweldig. Ik kan hier maar 5 sterren geven, maar als het aan mij ligt zouden dat er wel 6 mogen zijn.

Gemiddeld
10

meneer/mevrouwluppes uit Aalten op 15-05-2024

Geweldige service

Er een auto gekocht fijn geholpen en alles netjes geregeld

Gemiddeld
9

Heleen uit Elst op 14-05-2024

Vertrouwenwekkend en vriendelijk

Auto gekocht en oude ingeruild. We kochten een automaat en dat was nieuw voor ons. Eigenaar garage ging mee om te oefenen en gaf heel goed uitleg. Alles keurig in orde gemaakt binnen korte tijd en geheel voldaan aan onze wensen. Heel fijne ervaring!

Gemiddeld
10

mevrouw uit Cieraad op 09-05-2024

Prima service, zeer tevreden.

Er wordt met je meegedacht en ze komen hun beloftes na. Betrouwbaar dus!

Gemiddeld
9

Vincent uit Ruinen op 28-04-2024

Vriendelijke en goede service

Ik ben erg blij met de service van Autobedrijf Henk Kelly. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, kreeg uitleg en werd gebeld voordat de onderhoudsbeurt werd uitgevoerd. Ook qua kosten heb ik het gevoel dat het reeel is.

Gemiddeld
10

meneer/mevrouw ten hagen uit Den Haag op 28-04-2024

Service zoals het hoort

Zeer vriendelijke ontvangst en reparatie vooralsnog naar behoren uitgevoerd. Medelingen mbt voortgang van de reparatie mogen wat mij betreft wat pro actiever maar er wordt op elke vraag (via app) binnen een mum van tijd gereageerd. Ik begrijp dat ik uiteraard niet de enige klant ben.

Gemiddeld
9

Gea Leffers uit Ruinen op 16-04-2024

Goede service, vriendelijke en kundige medewerkers.

Goede service, kennis aanwezig bij medewerkers. Een prettig bedrijf om heen te gaan.

Gemiddeld
8

Antoine uit Ruinen op 15-04-2024

Niets is te kort, niets is te lang!!!

Hele goede service en altijd een oplossing

Gemiddeld
8

meneer j van dijk uit Genemuiden op 15-04-2024

Fijn no nonsens bedrijf.

Tot nu toe prima ervaring gehad. Fijne auto aangeschaft voor een goede prijs. Binnen 2 dagen klaar om op te halen. Op de valreep nog even voor en achter nieuwe ruitenwissers gezet. Prima service. Blij mee

Gemiddeld
9

Mika Schuldink uit Meppel op 07-04-2024

Jeroen is een vakman

Door jeroen diverse cabriodaken laten herstellen. Deze werken weer top naar behoren. Jeroen komt netjes zijn afspraken na en is een echte vakman!

Gemiddeld
10

S. de Bruijn uit Koekange op 04-04-2024

Snelle service en flexibel

Als nieuwe klant snel ingepland en alles goed gerepareerd. Prettig in de communicatie.

Gemiddeld
8

meneer/mevrouw Joop Grit uit Ruinen op 28-03-2024

Vlotte afwerking goed gedaan

Goede service

Gemiddeld
10