Werkplaats

Bij Autobedrijf Henk Kelly kunt u terecht voor de volgende zaken:

Onderhoudsbeurten

Het is altijd verstandig om uw auto goed bij te houden. Dit kunt u doen door de gebruikelijke onderhoudsbeurten. Bij Autobedrijf Henk Kelly kun je makkelijk een afspraak maken doormiddel van onze APP die kunt u downloaden in de play store onder Autobedrijf Henk Kelly. Of langskomen of even bellen kan uiteraard ook!

APK

De APK is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te verbeteren. Zo worden onder andere de remmen en banden gecontroleerd. In combinatie met een grote beurt is het zelfs gratis!  Ook kunt u met uw Camper bij ons terrecht voor APK en onderhoud.

 

Airco service

Voor het vullen van uw airco kunt u altijd bij ons terecht. Zo hoeft u niet in een oververhitte auto te zitten.  En ben je bij de winterdag vrij van beslagen ruiten! Bij ons kunt u terrecht met het R134A airco systeem maar ook met het nieuwe R1234YF airco systeem wij hebben hiervoor alles in onze werkplaats!

 

Bandenwissel

Opzoek naar nieuwe banden? Autobedrijf Henk Kelly levert alle merken banden tegen scherpe prijzen. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor de zomer- en winterbandenwissel. Maak een afspraak of vraag naar de mogelijkheden!  Bij ons is de bandenopslag gratis als u hier in onderhoud bent.

 

Uitlijnen

Het uitlijnen van een auto is een vak apart. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Bij Autobedrijf Henk Kelly wordt uw auto professioneel 3D uitgelijnd zodat u weer veilig de weg op kan. Kom snel langs voor een afspraak!

MotorVac reiniging

Diesel motoren zijn uitgerust met voorzieningen om schadelijke uitlaatgassen te reduceren. Deze hebben een ernstig vervuilende werking op het in- en uitlaat en EGR-systeem van de motor. Reparatie leidt normaal tot hoge kosten. Voorkom deze kosten met een MotorVac reiniging bij Autobedrijf Henk Kelly! Wij zorgen ervoor dat uw dieselmotor meer vermogen krijgt, makkelijker op gang komt en rustiger loopt. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Verversen  automatische transmissie olie 

Slijtage, thermische belasting en ouderdom verslechteren de kwaliteit van uw transmissie olie. Dit kan lijden tot kostbare reparaties. Laat daarom uw transmissie olie verversen bij Autobedrijf Henk Kelly! Wij maken gebruik van een modern transtech flush apparaat. Hiermee wordt alle olie vervangen en de transmissie wordt gespoeld met een krachtige cleaner. Op deze manier gaat uw transmissie langer mee, schakelt uw transmissie soepeler en is er een kans op vermindering van uw brandstof gebruik. Uiteraard voeren wij het onderhoud uit volgende de richtlijnen van de fabrikant. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.  

 

Ruitschade 

Een opspattend steentje op autoruiten kan al snel leiden tot ruitschade. Dat is vervelend, maar snelle ruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen. Autobedrijf Henk Kelly maakt dankzij de modernste apparatuur en middelen ruitreparatie vaak mogelijk. In samenwerking met Autoglaz repareren wij alle soorten ruitschade aan personen- en bedrijfsauto’s.