APK & Onderhoud Auto's Campers en Bedrijfswagens

 

APK KEURING

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Autobedrijf Henk kelly kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. 

Wanneer Autobedrijf Henk kelly uw auto keurt, heeft u in ieder geval te maken met de vaste kosten van een APK. Bij onze garage kunt u uw auto al laten keuren vanaf een bedrag van €39,50 (als Co meting en roetmeten noodzakelijk is zijn dat extra kosten) Camper keuring kost €75,00 Blijkt uit de keuring dat er reparaties nodig zijn? Deze worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 

 

8.jpg

AUTO & CAMPER ONDERHOUD

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Autobedrijf Henk Kelly controleert uw auto volledig bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt. Elk product en onderdeel wat wij gebruiken wordt bovendien gecontroleerd door onze specialisten. Daarom kunnen wij u garantie bieden bij elke reparatie. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan!

Is het weer bijna tijd voor de APK-keuring van uw auto of wilt u onderhoud uit laten voeren? Plan van online uw afspraak in of via onze handige APP. U kunt er voor kiezen om uw APK-keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want dit bespaart u tijd en geld. Wanneer u de APK met een grote onderhoudsbeurt combineert, is de APK gratis!

10.jpg