New Mini 2005-2009 R52 kap blokkeert? of doe helemaal niks?

Wij repareren natuurlijk alle type's en modellen cabrio's maar de Mini is 1 van de meest voorkomende met problemen en storingen.

Blokkeert uw New Mini R52 cabriokap? Staat één kant van uw cabriokap iets omhoog? Staat de voorzijde een beetje scheef? Kunt u uw kap niet meer sluiten? Wij helpen u graag, want natuurlijk wilt u weer open kunnen rijden!

Het kan zijn dat enkele delen uit het kapframe gesleten zijn of afgebroken zijn, en vervangen dienen te worden door een gemodificeerde set onderdelen. Dit betekent dat niet het gehele kapframe vervangen dient te worden, maar alleen de kapotte en gesleten delen. En dat is dus goedkoper.

Cabrio storing service Henk Kelly in Ruinen repareerd vakkundig en efficiënt uw  Mini cabriokap, met originele onderdelen van Mini. Reparatie bijna altijd mogelijk zonder vervanging van het gehele kapframe. Deze reparatie voeren wij vaak uit. Dat betekent dat wij tijdens iedere stap van de reparatie kunnen beoordelen of alle delen in het frame goed functioneren, of de hall-sensoren goed staan, of, zoals soms het geval is, iets verschoven zijn. Het gaat bij deze reparatie niet alleen om het vervangen van de kapotte onderdelen, maar ook om het kunnen beoordelen of het geheel goed functioneert.

Neem contact met ons op als u ook met problemen zit!

mini_convertible02.jpg